Ik Bren Bren - Production Design

Wie is Bren

Production Design, Educatie en Events. Samen en vaak in combinatie vormen ze de driepoot waar IkBenBren op staat. Wat ze precies inhouden verschilt per project. Mijn streven blijft onveranderd: Het maken of helpen bij het maken van mooie plaatjes voor een publiek dat er om vraagt en het verdient.

Een websitebouwer verlangt dat je een stukje over jezelf en je bedrijf schrijft. Nu scheelt het dat mijn bedrijf en ik eigenlijk hetzelfde zijn. Ongeacht het project of de opdracht er staat altijd dezelfde vent op de vloer. Ik druk me ook liever uit in beeld dan in tekst. Daarom doe ik wat doe.
De plaatjes waarin ik me uitdruk laat ik graag vastleggen door een ander. Creatief werken is voor mij samenwerken, ik heb een kader of canvas nodig. Kaders zijn bijvoorbeeld een opdracht, maar ook een ruimte, filmscript of de vraag naar een specifiek stukje kennis.


Binnen dat kader laat ik mijn passie de vrije loop. Dit is uiteindelijk de drijvende kracht achter mijn werk. Ik vertel verhalen die ik mooi of vind of waarvan ik vind dat ze verteld moet worden. Ik doe dat met objecten op een filmset, woord en beeld in een cursus en met ruimte tijdens een evenement.

Brendan Vos:

– Academisch geschoold
– Beelddenker
– Open en direct
– Creatief dromer
– Prater
– Sociaal dier
– Maakt verbindingen
– Let op details
– Analytisch
– ENFP

Ervaring:

2016 | Zelfstandig Ondernemer
2014 | Medewerker Programma en Educatie bij Natlab_door_Plaza_Futura
2013 | Masterstudie Film- en Televisiewetenschappen
2009 | Bachelorstudie Engelse Taal en Cultuur
2008 | Setdressing en Event Control voor LARP-Evenementen
2007 | Docent voor verschillende bijlesinstituten
2007 | Lerarenopleiding Engels

Mission Statement

(klik om te downloaden)